ЗА УСЛУГАТА

Mobikon.bg - това е идеалното решение за вашия бизнес!

О сервисе

Мултиплатформеност

Можете да създадете мултиплатформено приложение за устройства с Android, iOS и Windows, с помощта на конструктора на мобилни приложения mobikon.bg.

Удобен преглед

Целият процес на създаване на приложението можете да видите на вашия КОМПЮТЪР или мобилно устройство, в режим на реално време, като изтеглите нашето приложение.

Мултимедия

Вие можете да качвате в приложението: видео, изображения на стоки или услуги в неограничени количества, те незабавно ще се появят на вашето устройство.

Мултиезичност

Мобилното приложение в конструктора може да бъде създадено на всеки език, така и цялото съдържание и заглавия на менюта могат да се попълват на всеки език.

В реално време

Промяна на цени на стоки, изображения и описания, както и добавянето или премахването на акции и услуги ще бъдат достъпни в приложението след няколко минути.

Гъвкави цени

Гъвкава ценова политика ще позволи на всеки да избере подходяща такса, която ще отговаря на нуждите му.

Удобен админ част

Административната част на конструктора на приложения е максимално опростена, за да създаде или промени в приложението и да отнема възможно най-малко време.

Лесно и бързо

За да създадете приложение, не трябва да бъдете програмист или дизайнер, всичко вече е направено за вас остава единствено да изберете дизайн и да попълните в приложението съдържанието ви.

line

ОПИТАЙ БЕЗПЛАТНО!

БЕЗПЛАТНО СЪЗДАВАНЕ