Как да използвате

Въведение

Здравейте! Ние сме екипът на Mobikon и се радваме да ви видим на нашия сайт!:)

Какво е това?

Mobikon - е конструктор на мобилни приложения, който ще ви помогне само за няколко часа да създадете мобилно приложение за вашия бизнес без големи финансови разходи. Едва с няколко кликвания можете да получите завършено мобилно приложение с уникален дизайн, което ще бъде качено във всички маркети (платформи ) за приложения.

За какво е нужно мобилното приложение?

Ако искате да имате лоялни клиенти, гледайте на приложението си като на нов инструмент, който ще бъде полезен не само за вас, но и за потребителя.

Малък списък на бизнес-задачите, които мобилното приложение ще реши:

  • Подобряване на качеството на обслужване
  • Допълнителен канал за продажби
  • Допълнителен начин за популяризиране на стоки и услуги на фирмата
  • Повишаване на информираността на клиентите и лоялност
  • Увеличаване на популярността на марката

Какво е необходимо за създаване на приложението?

Желание и 15 минути от вашето време. Нашият конструктор е направен така, че да можете да създадете мобилно приложение само за няколко минути, без да притежавате умения за програмиране и дизайн. Всичко е вече готово, остава само да изберете дизайн и да напълните приложението със съдържание.

Нека да започнем!

Това ръководство е написано, за да ви помогне да започнете работа по създаването на приложението и да намерите отговори на вашите въпроси. Ако не можете да намерите отговор на някой въпрос или имате някакви желания и предложения, свържете се с нас.